Povestea Helwig

Incepe in 1921

Sunt Carmen Helwig

Modelele sunt gandite si alese cu grija, lucrate manual de catre experti in domeniu, pielea folosita (atat la exterior cat si la interior) este importata din Italia. Fiecare produs are parte de o inspectie stricta si amanuntita, nimic nu este lasat la voia intamplarii. De la cizme si ghete, pana la sandale si pantofi sport, le producem pe toate cu drag, pentru tine!

Inceputuri umile cu speranta

Calitate cu istorie, de 100 ani

Helwig Shoes este o afacere de familie pornita in anul 1921, sub forma unui mic Atelier detinut de George Helwig, pe vremea aceea Confectioner Incaltaminte pe Comanda.

povestea helwig shoes inceputuri
povestea helwig shoes partea a 3 a

Fiul continua afacerea tatalui

Ani mai tarziu, fiul sau Emil Helwig, care conducea Departamentul Tehnic si de Creatie al Fabricii Dambovita, a preluat fraiele afacerii tatalui, transformand Atelierul intr-o adevarata fabrica.

In prezent Carmen Helwig

In prezent, Carmen Helwig duce mai departe mosternirea tatalui si a bunicului, transformand numele familiei intr-un brand romanesc cu traditie, care se diferentiaza prin calitate si design.

Helwig Shoes a produs incaltaminte din piele pentru nume cunoscute din domeniul retail ,cum ar fi: Leonardo ( timp de 15 ani), Otter  si multi altii. Continuam impreuna traditia romaneasca cu produse de cea mai buna calitate.

Din 1921        3 Generatii       Livrare Internationala

De-a lungul celor 3 generatii, numele Helwig si-a castigat notorietatea ca fiind o garantie pentru calitatea produselor, atentia la detalii si design nonconformist, atribute pe care mizeaza si astazi! Povestea Helwig Shoes continua alaturi de voi si de noile tendinte din piata.

helwig shoes istorie atelier
Follow us
Cont
Wishlist
Autentificare
Create an account

Va fi trimisă o legătură la adresa ta de email pentru a seta o parolă nouă.

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru sustine experienta dvs pe acest site, si pentru alte scopuri descrise in pagina politică de confidențialitate.

Password Recovery

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS

Cos Cumparaturi 0

RECENTLY VIEWED 0