Magazin in varianta BETA. Functional si primim comenzi. Reducere 25% la toate produsele. Cod: 4t6xyqmt

Povestea Helwig

Sunt Carmen Helwig

Modelele sunt gandite si alese cu grija, lucrate manual de catre experti in domeniu, pielea folosita (atat la exterior cat si la interior) este importata din Italia. Fiecare produs are parte de o inspectie stricta si amanuntita, nimic nu este lasat la voia intamplarii. De la cizme si ghete, pana la sandale si pantofi sport, le producem pe toate cu drag, pentru tine!

Inceputuri umile cu speranta

Calitate cu istorie, de 100 ani

Helwig Shoes este o afacere de familie pornita in anul 1921, sub forma unui mic Atelier detinut de George Helwig, pe vremea aceea Confectioner Incaltaminte pe Comanda.

povestea helwig shoes inceputuri
povestea helwig shoes partea a 3 a

Fiul continua afacerea tatalui

Ani mai tarziu, fiul sau Emil Helwig, care conducea Departamentul Tehnic si de Creatie al Fabricii Dambovita, a preluat fraiele afacerii tatalui, transformand Atelierul intr-o adevarata fabrica.

In prezent Carmen Helwig

In prezent, Carmen Helwig duce mai departe mosternirea tatalui si a bunicului, transformand numele familiei intr-un brand romanesc cu traditie, care se diferentiaza prin calitate si design.

Helwig Shoes a produs incaltaminte din piele pentru nume cunoscute din domeniul retail ,cum ar fi: Leonardo ( timp de 15 ani), Otter  si multi altii. Continuam impreuna traditia romaneasca cu produse de cea mai buna calitate.

Din 1921        3 Generatii       Livrare Internationala

De-a lungul celor 3 generatii, numele Helwig si-a castigat notorietatea ca fiind o garantie pentru calitatea produselor, atentia la detalii si design nonconformist, atribute pe care mizeaza si astazi! Povestea Helwig Shoes continua alaturi de voi si de noile tendinte din piata.

helwig shoes istorie atelier
SUS

Cauta helwigshoes.ro

Follow us

Login

Create an account

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru sustine experienta dvs pe acest site, si pentru alte scopuri descrise in pagina politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Cos Cumparaturi (0)

Bell Alarm 1.png

Omg... this sale is crazy!

25% Reduce la toate produsele!

Prinde oferta acum:

Foloseste cupon: 4T6XYQMT

Deja in Wishlist Vezi Wishlist