Magazin in varianta BETA. Functional si primim comenzi. Reducere 25% la toate produsele. Cod: 4t6xyqmt

Returnare & Schimbare

dasha.ro dasha.roPentru că ne dorim ca dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumită de produsele comandate și ca să purtați numai ceea ce vi se potrivește, atât ca mărime, cât și ca stil, returnarea produselor este gratuită pentru orice comandă, iar procesul de returnare este foarte simplu! Trebuie doar să ne anunțati de intenția de retur prin intermediul formularului din contul dvs, pe e-mail, la adresa contact@helwigshoes.ro sau la nr de telefon 0720.38.38.38  

Nu în ultimul rând, vă informăm că aveți la dispoziție două modalități de compensare a returului:

1.dasha.roÎnlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe www.helwigshoes.ro
2.dasha.roPrimirea contravalorii produsului returnat (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Vă rugăm ca odată cu solicitarea de returnare să specificați și modalitatea de compensare aleasă.

1. Dacă alegeți înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe helwigshoes.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:
– dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
– dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. În cazul în care optați pentru rambursarea banilor, vă rugăm să ne comunicați pe e-mail, la aceeași adresă, următoarele informații: codul IBAN, de 24 de caractere, precum și numele întreg al titularului cardului.
Returnarea banilor se face exclusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi în sistem ramburs, nu se primesc. Plata returului se face în 7 zile lucrătoare de la confirmarea primirii returului și a tuturor informațiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect și titularul contului).
Costuri de returnare:

Transportul pentru returnarea produselor este suportat de catre dvs.
Adresa pentru returnarea produselor este:

SC KRS SHOES PRODUCTION SRL, Str Veseliei, Nr. 5A, Sector 5, București.
Vă rugăm să folosiți doar adresa de mai sus și nu adresa sediului social.
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa contact@helwigshoes.ro sau telefonic la numărul 0720.38.38.38 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 09AM-7PM).
Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.
Condiții pentru returnarea produselor:

dasha.rodasha.ro

– Să ne înștiințați prin e-mail, telefon sau formularul din site, în termen de 14 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse.
– Produsul să nu prezinte semne de purtare, semne de uzură sau consum.
– În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuie împachetate corespunzator, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
– Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Notă: Vă recomandăm să probați pantofii pe o suprafață moale: covor, mochetă, etc., pentru a preveni deteriorarea produsului, în cazul în care doriți să îl returnați.

KRS SHOES PRODUCTION SRL își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.


GARANȚIA

Pentru articolul/produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 30 de zile de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Articolul/produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei KRS SHOES PRODUCTION SRL la adresa contact@helwigshoes.ro sau la numarul de telefon 0720.38.38.38, iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să expediati produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:
• Repararea produsului
• Înlocuirea produsului
• Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative
• Termenul de solutionare a unei garantii este de 15 zile calendaristiceClientii beneficiaza de garantie in urma acceptarii conditiilor din site, insa la cererea expresa a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.
Recomandări generale privind îngrijirea produselor comercializate de KRS SHOES PRODUCTION SRL:

1. Se interzice cu desăvârșire spalărea produselor de încălțăminte în mașina de spălat!

2. SC KRS SHOES PRODUCTION SRL nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreținerii incorecte a produsului respectiv, precum și pentru disconfortul provenit din purtarea încălțămintei de mărime nepotrivită.

3. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță și se pune pe șanuri potrivite ca mărime și format. Pentru a crea condiții igienice de purtare și a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălțăminte într-o perioada de timp. Este interzisă spălarea cu apă a încălțămintei sau spălarea în mașina de spalat rufe. Nu se folosesc înălbitori.

4. Produsele umede se usucă lent, la temperatura camerei, ferite de contactul direct cu sursele de căldură. Nu folosiți uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscător de păr sau alte surse de căldură.

5. Fețele încălțămintei se vor feri de lovituri directe.

6. Fețele și talpa pantofilor trebuie protejate de contactul cu solvenți, smoală, bitum moale sau alte materiale corozive. De asemenea, evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, resturi de sticlă etc.

7. În cazul pantofilor cu tocul sau cu talpa îmbrăcată în piele și cusături aplicate pe talpă, SC KRS SHOES PRODUCTION SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru defectele aparute ca urmare a imperfecțiunilor drumurilor, trotuarelor sau terenurilor unde s-au folosit pantofii.

8. Nu folosiți în procesul de curățare a genților acetonă sau alți solvenți duri.

9. Nu pulverizați parfum pe produse.
Curățarea încălțămintei:

dasha.rodasha.ro

Pantofii cu fața din piele naturală cu suprafațalucioasă, se îngrijesc prin aplicarea unui strat de cremă de pantofi la culoare sau neutră, cu ajutorul unei carpe moi, după ce în prealabil au fost îndepărtate resturile de praf sau murdărie cu o carpa umedă. Petele de grăsime sau impurități se îndepărtează cu o cârpă înmuiată în soluție apoasă de detergent.

Pantofii cu fețe din piele naturală – antilopă, suede sau nabuc – se îngrijesc cu ajutorul unei carpe moi, uscate sau a unei perii cu peri moi.

Nu folosiți apă deoarece fața materialului s-ar putea păta. Petele de ulei sau grăsime se îndepărtează folosind o soluție contra petelor, specială pentru pielea de antilopă sau nabuc.

În ambele situații este contraindicată folosirea unor perii aspre, deoarece acestea pot produce deteriorări ale fețelor pantofului.

Articolele din alte materiale și materialele textile se vor curăța cu ajutorul unei carpe moi. Este interzisă folosirea detergenților lichizi, deoarece aceștia conțin solvenți care atacă materialul de bază al pantofilor în cauză. Încălțămintea cu fețe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat.

SUS

Cauta helwigshoes.ro

Follow us

Login

Create an account

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru sustine experienta dvs pe acest site, si pentru alte scopuri descrise in pagina politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Cos Cumparaturi (0)

Bell Alarm 1.png

Omg... this sale is crazy!

25% Reduce la toate produsele!

Prinde oferta acum:

Foloseste cupon: 4T6XYQMT

Deja in Wishlist Vezi Wishlist