Returnare produse

Conditii de returnare

Satisfactia dumneavoastra este cea mai importanta pentru noi. Cu helwigshoes.ro sunteti tot timpul 100% satisfacut. Daca nu, va veti primi banii inapoi.

Conform OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
Produsele realizate prin comanda personalizata nu se pot returna.

Termenii de returnare

Trebuie sa ne anuntati prin e-mail comenzi@helwigshoes.ro sau telefonic la +4 031 630 80 58 in primele 14 zile de la primirea comenzii ce produse doriti sa returnati.
Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.
Produsele trebuie sa fie in cutia originala, fara defecte. Nu vom primi incaltaminte cu urme de uzura. Va sfatuim sa probati pantofii pe covor pentru a evita aparitia urmelor pe talpa.

Produsele de pe helwigshoes.ro se returnează la adresa:

Drumul Taberei Nr. 89, sector 6, Bucuresti.

Intra in sarcina clientului sa solicite serviciile curierului pentru returnarea produselor, costurile fiind suportate de catre acesta.

IBAN
Va rugam sa indicati contul IBAN si numele unde sa va rambursam banii.

Black Friday

Reduceri până la -10% de Black Friday pentru toate produsele + Transport Gratuit