Povestea Helwig Shoes

Calitate cu istorie,
de aproape 100 de ani

Brand romanesc 100%

APROAPE 100 DE ANI DE TRADITIE ROMANEASCA

Helwig Shoes este o afacere de familie pornita in anul 1921, sub forma unui mic Atelier detinut de Georg Helwig,  pe vremea aceea Confectioner Incaltaminte pe Comanda.

Ani mai tarziu, fiul sau Emil Helwig, care conducea Departamentul Tehnic si de Creatie al Fabricii Dambovita, a preluat fraiele afacerii tatalui, transformand Atelierul intr-o adevarata fabrica.

In prezent, Carmen Helwig duce mai departe mosternirea tatalui si a bunicului, transformand numele familiei intr-un brand romanesc cu traditie, care se diferentiaza prin calitate si design.

Continuam impreuna traditia romaneasca

Modelele sunt gandite si alese cu grija, lucrate manual de catre experti in domeniu, pielea folosita (atat la exterior cat si la interior) este importata din Italia. Fiecare produs  are parte de o inspectie stricta si amanuntita, nimic nu este lasat la voia intamplarii. De la cizme si ghete, pana la sandale si pantofi sport, le producem pe toate cu drag, pentru tine!

Helwig Shoes a produs incaltaminte din piele pentru nume cunoscute din domeniul retail ,cum ar fi: Leonardo ( timp de 15 ani), Otter  si multi altii. Continuam impreuna traditia romaneasca cu produse de cea mai buna calitate.

De-a lungul celor 3 generatii, numele Helwig si-a castigat notorietatea ca fiind o garantie pentru  calitatea produselor, atentia la detalii si design nonconformist, atribute pe care mizeaza si astazi! Povestea Helwig Shoes continua alaturi de voi si de noile tendinte din piata.

Aproape de clienti.

1

Livrare rapida

Produsele aflate in stoc se pot livra in toata tara, prin curier rapid, in 24/48 de ore.

2

Modalitati de plata

Modalitati avantajoase de plata, ramburs la livrarea coletului sau online, prin sistem securizat.

3

Suport clienti

In magazinele din Bucuresti puteti incerca si descoperi calitatea produselor Helwig Shoes.