Posted in

Lumea modei din perspectiva atelierului Helwig

Chiar dacă anul acesta lumea a luat o turnură neașteptată, lumea modei nu a stat în loc iar marile case de modă au continuat să ne surprindă cu noile elemente must have ale sezonului.

În materie de fashion, bocancii au rămas în trend, și Helwig Shoes s-a asigurat să rămână un brand relevant în industria încălțămintei, aducând o variație de modele de bocanci, cizme și sandale în colecția anului 2021.

Ceea ce a rămas un obiectiv pentru echipa Helwig Shoes a fost ideea de a crea bocanci care pot aduce clientelor oportunitatea de a-i purta atât iarna, cât și vara, pentru a eleva un outfit de zi cu zi, sau de ce nu, chiar și o ieșire în ceas de seară.

Asemenea bocancilor, cizmele sunt și ele un element vestimentar important acest sezon, iar sandalele colorate au rămas considerate un accesoriu de nelipsit, mai ales în garderoba de vară.

Colecțiile prezentate la fashion week sezonul acesta sunt îndrăznețe, și îndeamnă toate fashionistele să fie cât mai curajoase în exprimarea lor stilistică.

Helwig Shoes a decis să creeze o colecție care să inspire clientele sale să fie creative, și să compună look-uri originale și interesante, care să aducă un plus garderobelor lor.

Lumea modei in 2021 by Helwig
Model Alexandra, shooting pentru Helwig Shoes.

1. Chunky boots

Bocancii cu talpă groasă au rămas în continuare un staple în gardeorba oricărei femei. Acest tip de gheată, mai ales în combinație cu o talpă modernă și în trend cu evoluția modei contemporane, garantează un look inspirat în combinație cu orice tip de outfit. Culorile neture pot crea un look efortless, iar culorile îndrăznețe vor asigura un aer fresh oricărei alegeri vestimentare simple, care necesită un revamp.

2. Cizme lungi peste genunchi

Cizmele nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei fashioniste care urmărește să fie mereu în vogă.

Un outfit serios poate deveni foarte sexy cu o pereche de cizme peste genunchi.

Indiferent de culoare sau material, ele pot eleva un outfit format dintr-o rochie is un trenci, sau chiar niște pantaloni scurți cu o cămașă oversized.

Pentru orice sezon sau ocazie, nu poți da greș cu o pereche de cizme, mulate pe picior sau chiar cu toc înalt pentru un look mai elegant.

Join the conversation

Follow us
Cont
Wishlist
Autentificare
Create an account

Va fi trimisă o legătură la adresa ta de email pentru a seta o parolă nouă.

Datele dvs. personale vor fi folosite pentru procesarea comenzii, pentru sustine experienta dvs pe acest site, si pentru alte scopuri descrise in pagina politică de confidențialitate.

Password Recovery

Ai uitat parola? Te rog să introduci numele tău de utilizator sau adresa ta de email. Vei primi o legătură prin email pentru a crea o parolă nouă.

SUS

Cos Cumparaturi 0

RECENTLY VIEWED 0